Wij zoeken jou!

Donkey-Business is een klein startend bedrijf dat een platform wil bieden voor kunstenaars die het leuk zouden vinden om hun werk te laten zien en te verkopen.

 

We willen het originele werk (en/of hoogwaardige reproducties) aanbieden in onze webshop en in onze pop-up galerie, waardoor jij nog een leuk centje kunt overhouden aan je creatieve uitspattingen. Het maakt niet uit wat het is en of je jezelf wel goed genoeg vindt. Als anderen je goed vinden en je werk aan de muur zouden willen hangen zegt dat veel meer.

 

Word jij enthousiast van ons verhaal? Ben of ken jij iemand die wij zoeken? LEUK!
Neem dan contact met ons op en stuur in de bijlage een paar werkjes van jezelf die je zou willen laten reproduceren en verkopen door ons.
Bekijk ons overzicht informatie voor kunstenaars om te zien of deze manier van verkopen voor jou interessant kan zijn.
Download
info-kunstenaars18.pdf
Adobe Acrobat document 228.2 KB

alleen prints?

Wij krijgen wel eens de vraag of het ook mogelijk is om alleen je prints door ons te laten verzorgen. Natuurlijk kan dat. Als je je reproducties liever zelf verkoopt, of als je een deel van de oplage zelf wilt afnemen tegen kostprijs dan kan dat ook. neem dan gerust contact met ons op. Er is heel veel mogelijk.

Donkey Business Donkey-Business Gallery Galerie Pop-up Reproducties Giclee Giclée Fine-art Fine art prints Posters decoratie pop-up gallery galerie lepeltje lepeltje winkels op wielen fine-art prints verkoop Myra van Laer
onze pop-up gallery, festival Lepeltje Lepeltje, juni 2017 Amersfoort